Blog om udsatte unge, misbrug og rusmidler

Misbrugsbehandling til unge med omsorgssvigt, kriminalitetsproblemer og psykiatriske problemstillinger. Det er kernen af indholdet i vores blog.

Her kan du få nyheder og baggrundsviden om unge og rusmidler, udsatte unge, misbrugsbehandling, symptomer på misbrug og stofmisbrug, forældre til unge misbrugere, anbragte unges skolegang, stort og småt fra vores egen hverdag på opholdsstedet og meget mere.

- Rigtig fornøjelse med bloggen.

31. august: UNG søger leder!

Brænder du for at forløse potentialet i en organisation og hos unge mennesker?

- Giver det dig energi at skabe nyt?

- Er du samlende og retningsskabende i din ledelsesstil?

- Så mangler vi netop dig som leder af Hjulsøgård UNG.

Læs mere ...

To nattevagter søges

Vi ændrer lidt i strukturen på vores vagtsystem. Derfor søger vi nu to faste nattevagter, der har lyst til at arbejde med udsatte unge. Som nattevagt møder du ind 22.45 og tager hjem igen 08.15. Opdateret: Stillingerne er besat.

Læs mere ...

Handy medhjælper til erhvervslinjen, deltid

På vores erhvervslinje deltager nogle af eleverne i vedligehold af ejendommen og andre opgaver som træværksted og lysstøberi. Vi søger en kreativ handyman/kvinde, som kan være en del af erhvervslinjen 21 timer om ugen. Du kommer til at arbejde sammen med Søren, der overordnet står for aktiviteterne. Du får også en hverdag sammen med de unge på erhvervslinjen. Opdateret: Stillingen er besat.

Læs mere ...

Genopslag: barselsvikariat for terapeut

Søges hurtigst muligt: psykoterapeut eller psykolog til vikariat. På Hjulsøgård UNG bor udsatte unge fra 14 år, som kæmper med misbrugsproblemer, kriminalitet og omsorgssvigt. Med kort frist søger vi en barselsvikar for vores psykoterapeut. Den vikar, vi havde ansat, fik et andet tilbud, hun ikke kunne sige nej til.

Læs mere ...

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face.