Handy medhjælper til erhvervslinjen, deltid

På vores erhvervslinje deltager nogle af eleverne i vedligehold af ejendommen og andre opgaver som træværksted og lysstøberi. Vi søger en kreativ handyman/kvinde, som kan være en del af erhvervslinjen 21 timer om ugen. Du kommer til at arbejde sammen med Søren, der overordnet står for aktiviteterne. Du får også en hverdag sammen med de unge på erhvervslinjen. Opdateret: Stillingen er besat.

Om dig

  • Du kan lidt af hvert og har hænderne skruet rigtigt på.Det kan være forskellige former for håndværk, fx vedligehold, serviceopgaver, træværksted.
  • Du er måske fleksjobber (håndværker)og kan arbejde tre dage/21 timer om ugen. 
  • Du er kreativ, positiv og rummelig og trives i et miljø, hvor ikke to dage er ens. 
  • Vores elever har en tung baggrund. Derfor er det vigtigt, at du er anerkendende og samtidig formår at sætte grænser.

Kan du se dig selv i det, er der mulighed for at blive en del af et specialiseret team, som brænder for at gøre en forskel. Du får gode kolleger og kommer til at arbejde med en udfordrende og samtidig flytbar målgruppe. 

Om Hjulsøgård UNG

Vi er et opholdssted for unge fra 14 år. Målgruppen kæmper med problemer som misbrug, kriminalitet, psykiatriske problemstillinger og omsorgssvigt. Behandlingen er en struktureret hverdag med terapi, uddannelse/praktik/værksteder, sport, familieinddragelse. Vi er drevet af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, en nonprofit organisation, hvis formål er at hjælpe mennesker med misbrugsrelaterede problemer. 

Vil du vide mere?
Ring endelig til leder af UNG, Anders Valentin Jensen: 5148 6648. Ansøgningen + cv sendes til Anders Valentin Jensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Samtaler afholdes løbende. Løn efter kvalifikationer og opstart hurtigst muligt. 

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face.