Lederskifte i gang på UNG

Anders Jensen er konstitueret leder

Hjulsøgård UNG har gennem mange år nydt godt af Karin Glad som daglig leder. Hun har gjort et betydningsfuldt stykke arbejde, der har haft livsforandrende indflydelse på mange udsatte unges liv og fremtid.

Nu har hun desværre valgt at søge nye udfordringer indenfor ekspertområdet unge med misbrugsproblemer. En kæmpe tak herfra til Karin Glad for hendes faglighed og for den engagerede og stærke indsats, som har været med til at forme Hjulsøgård UNG til det sted, hvor vi er i dag.

Konstitueret leder
Med fokus på den videre udvikling og de unge, der bor her nu, er Anders Valentin Jensen af bestyrelsen for Hjulsøgård UNG og forstander Frands Kristensen konstitueret som leder.

Anders har været ansat hos os gennem et stykke tid, bl.a. som afdelingsleder, og han er vellidt blandt sine kolleger og de unge. Anders har erfaring fra 20 år som selvstændig med egen virksomhed. Gennem 12 år har han desuden fungeret som leder af arbejdsmarkedsprojekter i samarbejde med Varde Kommune. Projekterne omhandlede bl.a. udsatte unge, misbrugsbehandling, udredning af fremtidig forsørgelse mv. Han er uddannet psykoterapeut MPF og har haft privat praksis.

En god og tryg løsning
Vi er overbeviste om, at dette er en god og særdeles tryg løsning for alle, indtil vi har fundet UNGs næste, blivende leder. For at styrke og udvikle fagligheden har vi i øvrigt ansat Anne Sofie Høj Nielsen, som er uddannet psykolog.

Anders Valentin Jensen står fremover for kontakten forældre og samarbejdspartnere. Hvis der opstår spørgsmål, eller bare behov for en snak, er man velkommen til at kontakte ham:

Konstitueret leder af Hjulsøgård UNG, Anders Valentin Jensen, tlf.: 5148 6648.
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Forstander for Hjulsøgård UNG, Frands Kristensen: 5127 3686

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG er et socialpædagogisk opholdssted i Jylland | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | Kontakt | CVR nr. 27341098