Oktober 2020: Vi søger medarbejder og vikarer

Hjulsøgård UNG ved Varde søger lige nu en fastansat pædagogisk medarbejder og et antal vikarer til weekend-, natte- og aftenvagter. 

Opdatering 4. november 2020:

Vi har fundet de medarbejdere, vi skal bruge i denne omgang. Du er fortsat velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i vikararbejde weekend/aften/nat.

Fuldtidsstilling
Denne stilling er fast og på fuld tid. Du kommer til at indgå i vores vagtordning, hvor du primært skal dække aften-, natte- og weekendvagter. Du må meget gerne være uddannet pædagog eller have en anden relevant, socialfaglig baggrund. Der er også en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udsatte unge. Det vigtigste er dog, at du er psykisk robust, empatisk og rummelig og har lyst til at engagere dig i målgruppen.

Vikarer
Som vikar eller tilkaldevikar i vores vagtordning kommer du til primært at dække aften-, weekend- eller nattevagter. Vi tilbyder gode forhold, fleksibilitet, engagerede kolleger og et job, hvor du er med til at gøre en forskel i andre menneskers liv. 

Om dig – både som fastansat og vikar:

  • Ideelt set har du en socialfaglig baggrund, fx socialpædagog og erfaring med målgruppen, men andre faggrupper er også velkomne til at søge.
  • Du har et godt overblik, og du har lyst til at arbejde med unge, der har det svært.
  • Du er fleksibel, psykisk robust, empatisk og rummelig og trives med en omskiftelig hverdag
  • Du er indstillet på og trives med hovedsageligt at arbejde weekend, aften og nat. 

Anerkendende tilgang
Vores elever har en tung baggrund. Derfor er det vigtigt, at du er motiverende og anerkendende i din personlige kontakt og samtidig kan sætte grænser. Kan du se dig selv i det, er der mulighed for at blive en vigtig del af et specialiseret team, som brænder for at gøre en forskel. Du får en flok gode kolleger og kommer til at arbejde med en udfordrende og samtidig flytbar målgruppe. 

Om Hjulsøgård UNG
Hjulsøgård UNG er et opholdssted for 13-25-årige. Her bor unge med misbrugsproblemer, kriminelle problemer, psykiatriske problemstillinger og omsorgssvigt. Behandlingen lægger vægt på en struktureret hverdag med gruppeterapi, individuel terapi, uddannelse/praktik/værksteder, sport, familiebehandling og praktiske gøremål. Vi er drevet af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, en nonprofit organisation, hvis formål er at hjælpe mennesker med misbrugsrelaterede problemer. 

Vil du vide mere?

Ring til leder af UNG, Anders Valentin Jensen med det samme: 5148 6648E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningen og cv sendes på e-mail til Anders Valentin Jensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer. 

 

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG er et socialpædagogisk opholdssted i Jylland | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | Kontakt | CVR nr. 27341098