5. juni 2021: søger pædagoger og vikarer

5. juni 2021: Vi har meget travlt på Hjulsøgård UNG, som ligger ved Varde. Vi søger derfor to pædagoger og to vikarer hurtigst muligt. Se her og læs mere om os og de unge på vores hjemmeside.

Vi søger lige nu:

1: Kreativ/handy pædagog til vores erhvervslinje:
✅Du har en kreativ/praktisk profil med erfaring fra fx værkstedsarbejde.
✅ Din opgave bliver at sætte unge på vores erhvervslinje (her på stedet) i gang med aktiviteter med et håndværksmæssigt eller kreativt islæt. Fx metal, træ, lysstøberi, gartneri/urtehave, hestepasning, praktisk arbejde...
✅ Du kommer til at indgå i vagtdækning med weekend- og aftenvagter til ca. 23.00.
 
2: Fagligt velfunderet pædagog med god skriftlighed
✅ Du er uddannet pædagog. Du har en høj faglighed og gerne erfaring med udsatte unge
✅Du er god til skriftlig dansk og effektiv til fx statusrapporter og journalføring
✅Du kommer til at indgå i vagtdækning med weekend- og aftenvagter til ca. 23.00.
 
3: To vikarer, gerne pædagogstuderende
Søger du et sommerferie- eller studiejob? Vi mangler et par vikarer, der kan dække fx aften-, weekend- og nattevagter. Vi ønsker, at du har en pædagogisk baggrund, eller at du er i gang med en pædagoguddannelse.
 
For alle stillingerne gælder det:
UNG er under en udviklings- og opgraderingsproces, der har fokus på faglighed. Her får du mulighed for - sammen med dine kolleger - at præge en spændende og til tider svær proces. Målet er at løfte UNG til at være et socialt og fagligt endnu bedre sted.
✅ Hvis du har lyst til opgaven, bliver du en del af et engageret hold, der i dén grad vil de unge. Deres trivsel er vores – og sandsynligvis også din – drivkraft.
✅ Vores elever har en tung baggrund. Det er vigtigt, at du er anerkendende i din kommunikation og samtidig er tydelig i din grænsesætning.
Vil du vide mere?
 
Skriv en e-mail med ansøgning og cv (det foretrækker vi fremfor, at du ringer) til: psykolog Anne Sofie: annesofie(snabela)hsgung.dk. Ansøgninger via Facebook tæller vi ikke med! Samtaler løbende. Opstart hurtigst muligt – hellere i dag end i morgen :)
 
Læs mere om os og vores målgruppe: www.udafmisbrug.dk + her👇
Vi er et opholdssted for 12 unge fra 13-25 år. Målgruppen kæmper med misbrug, kriminalitet, psykiatriske problemstillinger og omsorgssvigt. Behandlingen er en struktureret hverdag med terapi, uddannelse/praktik/værksteder, sport og familieinddragelse. Vi arbejder med og for de unges motivation for et liv uden misbrug ud fra en mentaliseringbaseret tilgang. Det terapeutiske fundament er psykodynamisk i samarbejde med Acceptance and Commitment Therapy. Dette flyder ind i den pædagogiske praksis, hvor de unge og det liv, som de ønsker at skabe, er omdrejningspunktet. Vi er drevet af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, en nonprofit organisation, hvis formål er at hjælpe mennesker med misbrugsrelaterede problemer

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face.