Vi søger en terapeut - vikariat

Opdatering 9. december: Stillingen er besat.

Vi søger fra 4. januar 2021 og minimum otte måneder frem en barselsvikar for Ingrid, der er vores psykoterapeut. 

Din baggrund
Jobbet som psykoterapeut på UNG kræver en psykoterapeutisk baggrund. Det kan også være, at du er forholdsvis nyuddannet psykolog. Der er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udsatte unge, men det vigtigste er, at du er en dygtig terapeut, der har lyst til at engagere dig i målgruppen.

Dine opgaver 

Din primære opgave er at varetage samtaler med de unge - både individuel terapi 1:1 og de gruppeterapier, som foregår to dage om ugen. Det terapeutiske arbejde løfter du i samarbejde med vores psykolog, hvor du vil få opbakning og supervision. Du kommer mest til at arbejde i dagtimerne, men der kan af og til blive tale om aften-, natte-, eller weekendvagter som vagt-afløser.

Om dig:

  • Du er psykoterapeut eller psykologuddannet
  • Du har lyst til at arbejde med unge, der har det meget svært
  • Du er fleksibel, psykisk robust, empatisk og rummelig

Anerkendende tilgang
Vores elever har en tung baggrund. Derfor er det vigtigt, at du er motiverende og anerkendende i din personlige kontakt og samtidig kan sætte grænser. Kan du se dig selv i det, er der mulighed for at blive en vigtig del af et specialiseret team, som brænder for at gøre en forskel. Du får en flok gode kolleger og kommer til at arbejde med en udfordrende og samtidig flytbar målgruppe. 

Om Hjulsøgård UNG
Hjulsøgård UNG er et opholdssted for 13-25-årige. Her bor unge med misbrugsproblemer, kriminelle problemer, psykiatriske problemstillinger og omsorgssvigt. Behandlingen lægger vægt på en struktureret hverdag med gruppeterapi, individuel terapi, uddannelse/praktik/værksteder, sport, familiebehandling og praktiske gøremål. Vi er drevet af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, en nonprofit organisation, hvis formål er at hjælpe mennesker med misbrugsrelaterede problemer.

Vil du vide mere?
Ring til leder af UNG, Anders Valentin Jensen med det samme: 5148 6648. 
Ansøgningen og cv sendes på e-mail til Anders Valentin Jensen: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs om UNG: www.udafmisbrug.dk

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG er et socialpædagogisk opholdssted i Jylland | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | Kontakt | CVR nr. 27341098