Intensivt samarbejde

Kontakten med familien er ekstremt vigtig i de tilfælde, hvor det kan lade sig gøre. For de unge uden forældre prøver vi at finde en netværksperson, en faster, mormor eller lignende og sørger for at etablere kontakten. UNG er til stede en kort periode af de unges liv. Uden et holdbart netværk er de udsatte bagefter. Når familien er engageret, giver det de mest optimale betingelser. Vi holder derfor 6 forældre/netværksweekender om året.
Her samles netværkspersonerne/forældrene (med forældremyndighed) i et sommerhus, hvor de får undervisning af terapeuter og medarbejdere fra UNG. Weekenderne giver en høj grad af forståelse for, hvad de unge gennemgår. Søndag er eleverne også med, og der er familiesamtaler med en terapeut. Vi tilbyder familiesamtaler efter behov. Som forælder er du til enhver tid velkommen til at ringe til vores familiemedarbejdere.
- Vi er her døgnet rundt.

Brug for hjælp?

Flere gange om ugen ringer bekymrede forældre til UNG for at få hjælp til deres teenager, som måske er ude i et misbrug eller har kriminelle problemer. Vi rådgiver altid forældrene til at søge hjælp i hjemkommunen. Her har den unge en sagsbehandler, der skal hjælpe med at finde den rette behandling.

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | CVR nr. 27341098