Specialister i unge med omsorgssvigt

For nogle er det det komplet umuligt at være UNG. De har behov for specialiseret hjælp til at lære at leve et godt og ansvarligt voksenliv uden stoffer og vold. Derfor er vi her. UNG har 12 døgnpladser til 13-25-årige med omsorgssvigt, misbrugsproblemer og psykiatriske problemstillinger. Vores medarbejdere er veluddannede, og vi har mange års erfaring med målgruppen. Vi brænder for de unge. Det afspejler sig i stemningen, i husets atmosfære, i vores resultater. Vi holder til i en 800m2 stor vestjysk landejendom nær Varde. Vi er ret gode til at holde orden i vores omgivelser. Eleverne har egne værelser, og vi råder over en hel del udendørs- og indendørs aktiviteter, værksteder mm.

Struktureret hverdag med terapi

Behandlingen er gennemtestet og optimeret gennem mange år. Den består af en struktureret hverdag med intensiv gruppeterapi, personlige samtaler, skolegang, erhvervslinje og forskellige former for sport. Vigtigst af alt: vi har et dygtigt og dybt engageret personale. Vi vil i høj grad de unge. Det kan de godt mærke.

Ja, det virker

- Virker det koncept, tænker du måske. - Det korte svar: JA. Det gør det!
Vi oplever resultaterne hver dag. Vi glæder os over, at vores unge bliver mere bevidste og tager ansvar for deres eget og andres ve og vel. De bliver dygtigere til at klare alle aspekter af livet og bliver for hver dag der går mere og mere klar til at rykke videre ud i samfundet.
UNG drives af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, derfor er der ingen private økonomiske interesser indblandet.

Hjulsøgård UNG | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | CVR nr. 27341098