PERSONALE OG KONSULENTER

Personalets engagement og overskud betyder alt, når vi arbejder med omsorgssvigtede unge og hjælper dem ud af misbrug og afhængighed af hash, kokain, ecstasy, MDMA eller andre stoffer. Derudover har de unge ofte psykiatriske diagnoser som ADHD. Det er ingen hemmelighed, at det er hårdt arbejde at være ansat på et bosted eller et opholdssted med en målgruppe som vores. Det kræver psykisk robusthed, fleksibilitet og en evne til at være løsningsorienteret på alle plan. Vi har en meget direkte tone og siger tingene højt. Når der er noget, vi ikke kan lide, tager vi fat i det med det samme. En af vores grundregler er, at konflikter ikke når at blive et døgn gamle her i huset. Man skal kunne stå ved, hvordan man er, og hvordan man har det. Fagligt består personalet af uddannede pædagoger, faglærere, bogholdere, terapeuter. Vi vægter faglighed, erfaring og især personlighed højt, når vi ansætter.

KONSULENTER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Succes på unge-området kræver høj faglighed. Derfor arbejder vi tæt sammen med psykologer, psykiatere og Børne - og Ungdomspsykiatrisk afdeling i Esbjerg.

 Autoriseret psykolog Jan Bo Thomsen er vores konsulent på det psykologiske og udfører den psykologiske udredning. Vi laver individuelle behandlingsplaner og benytter de konsulenter, som vi finder relevante og har de kompetencer, vi har behov for i de enkelte sager. F.eks. misbrugs-ekspert og psykiater Henrik Rindom, klinisk psykolog Ole Stjernholm. Kit Bak, som er psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapeut behandler på stedet hver anden uge.

Vi har desuden et fast samarbejde med ungdoms-uddannels-vejledningen i Varde.
Vi er medlem af LOS og Dansk Erhverv.

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG er et socialpædagogisk opholdssted i Jylland | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | Kontakt | CVR nr. 27341098