Hjælp til unge med misbrug

Måske er du en ung pige eller dreng, mand eller kvinde, som er ude i et misbrug af hash, MDMA, ecstacy, kokain eller andre stoffer? Måske er du havnet i et kriminelt miljø eller et bandemiljø, som du ikke kan se dig ud af? Måske har du opbygget en narkogæld og bliver truet? - Måske ramler det hele sammen for dig, og du har ovenikøbet psykiatriske problemer og en mislykket skolegang med i bagagen?

Du er ikke alene.

Mange af de unge, som er i døgnbehandling her for deres stofmisbrug, kan nikke genkendende til en hel masse af de problemstillinger. 

Hvis du i virkeligheden har et ønske om at komme ud af dit stofmisbrug, få professionel hjælp og målrettet behandling af dit misbrug og få rettet op på dit liv, er det hårdt arbejde. Gennem lang tid. 

Den gode nyhed er, at det godt kan lade sig gøre. Det er det værd. Du kan få ryddet op. Du kan lære at leve et normalt liv, få en uddannelse, et job, en fremtid. Det hjælper vi unge med hver eneste dag. Vi har arbejdet med unge med misbrugsproblemer og psykiatriske problemstillinger i mange år. Vi har set mange succeshistorier - og selvfølgelig også nederlag. Men vi ved derfor, at det også er muligt for dig.

De unge, der er i døgnbehandling på UNG, kommer her på en bevilling fra deres egen kommune. Det er din sagsbehandler, der bestemmer, hvilket tilbud du skal have. Derfor skal du gå til din din sagsbehandler, hvis du vil have hjælp.

Vidste du...

  • Alle danskere har en sagsbehandler, som skal hjælpe dem i det offentlige system.
  • Du har ret til at tage en bisidder/en person med til dine samtaler med sagsbehandleren.

Kontakt os

Følg os på Facebook

Små og store ting fra vores hverdag. Se, hvad vi har gang i på Face. 

Hjulsøgård UNG er et socialpædagogisk opholdssted i Jylland | Frøstrupskovvej 81 | 6800 Varde | Tlf.: 7550 1313 | Kontakt | CVR nr. 27341098